Stk. 1.
Hvor spiserum skal indrettes på grund af arbejdets art, skal det placeres bekvemt
i forhold til arbejdspladserne.
(4.4.3, stk. 1)
Efter arbejdsmiljølovgivningen skal spiserum i almindelighed indrettes, hvis der
på arbejdsstedet er beskæftiget mere end 3 ansatte samtidig.
Stk. 2.
Gulvarealet i spiserum skal være mindst 1 m² pr. person, der samtidig benytter
rummet, dog mindst 7 m².
Stk. 3.
Rumhøjden i spiserum skal være mindst 2,2 m. I spiserum til mere end 50 personer
skal rumhøjden være mindst 2,5 m.
Stk. 4.
Spiserum skal have dagslysadgang i fornødent omfang.
Stk. 5.
Spiserum skal forsynes med vinduer, der er anbragt, så personer i rummet kan se ud
på omgivelserne.
Stk. 6.
Spiserum skal forsynes med vask og kogeindretning.
Forrige afsnit
Næste
afsnit |