afstand.gif (82 bytes) Velkommen til Reklamebureauet SUM online

Med denne side på internettet ønsker vi at komme endnu tættere på både kunder og samarbejdspartnere, bla. ved at kunderne kan koble sig direkte på vort timesagssystem, og således kan følge udviklingen i hver enkelt sag, der er igang hos os.
Samtidig vil vi gerne give vore kunder nogle værktøjer, der kan anvendes i det daglige, både når der skal søges informationer af faglig karakter (Bygningsreglementet), og når der skal produceres markedsføringsmaterialer.

Når du samarbejder med Reklamebureauet SUM om grafiske opgaver (tryksager etc.), sker det på basis af de generelle salgs- og leveringsbetingelser for den grafiske branche. Salgs og leveringsbetingelser.

Ved opgaver inden for webudvikling og programmering anvendes disse handelsbetingelser: Salgs og leveringsbetingelse WEB.

Reklamebureauet SUM er specialist inden for business-to-business markedsføring.
Vi har et nært samarbejde med vore kunder, der typisk er virksomheder med behov for reel information til kunder og samarbejdspartnere. Det kan være kataloger, datablade, håndbøger eller brochurer.

Vi tager os ligeledes af pressekontakten for vore kunder, og har således databaser med samtlige byggeblade, dagblade og distriksblade, som det ikke koster noget at bruge i forbindelse med udsendelse af pressestof.

Reklamebureauet SUM
Hovedgaden 10
2970 Hørsholm
Telefon: 45 86 03 10
Telefax: 45 86 58 37
E-mail: sum@sumnet.dk